Veelgestelde vragen

Wat kost een website? Hoe pas ik mijn website aan? Dit zijn vragen die mij vaak gesteld worden. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er tussen? Neem dan contact met mij op.

Websites/Webshop

Waarschijnlijk de meest gestelde vraag, en de moeilijkste om te beantwoorden. De prijs van een website is erg afhankelijk van wat je allemaal wenst. Omdat iedere onderneming en website compleet anders zijn werk ik niet met vaste prijspakketten. Ik adviseer je graag over de perfecte website voor jouw onderneming. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Het bouwen van een website duurt vaak 2 tot 5 weken. Dit hangt af van de omvang en de snelheid waarop je als opdrachtgever feedback en content aanlevert. De opleverdatum bespreken we voor de realisatie van je website, hierin houd ik uiteraard rekening met jouw wensen.

Om een website te publiceren moet deze worden gehost op een server. Een soort online digitale ruimte die je huurt. Er zijn heel veel verschillende hosting aanbieders. Wanneer je je website bij mij laat bouwen regel ik alles van a tot z, en dus ook de hosting. Zit je al bij een hostingbedrijf en wil je daar graag blijven? Dan is dat uiteraard ook geen probleem.

Ja, dit is mogelijk. Ik bouw websites voor verschillende (freelance) ontwerpers en art-directors. Hierbij realiseer ik jouw ontwerp tot werkende website. Ik adviseer je tijdens onze samenwerking graag over hoe we jouw ontwerp tot een succesvolle website kunnen vertalen.

Ik raad je aan de Wordpress website te (laten) onderhouden. Zo blijft je website veilig, heb je altijd een recente back-up en ben je minder vatbaar voor hackers. Je bent het niet verplicht, maar zo heb je toch een hele zorg minder. De kosten voor onderhoudspakket beginnen vanaf 75 euro. Je website wordt ieder kwartaal of ieder jaar onderhouden, afhankelijk van je website. Neem contact op voor het afsluiten van een onderhoudspakket.

Een belangrijk onderdeel van de privacywetgeving is om bezoekers te informeren en om toestemming te vragen voor het verzamelen van persoonsgegevens. In het artikel ‘AVG privacywetgeving en bedrijfswebsites’ lees je er meer over.

Jij bent altijd volledig eigenaar van de opgeleverde website. Hoewel ik je niet graag kwijt raak als klant, kun je de website altijd verhuizen naar een andere partij. Hierbij help ik je alles over te zetten of je kunt dit zelf doen.

Ja, dit is in bijna alle gevallen mogelijk. Hiervoor bekijk ik eerst de structuur en code je huidige website. Vaak is het mogelijk om een compleet nieuwe look aan je website te geven en alle content te behouden zoals die is.

De meeste websites die ik oplever werken met Wordpress, ongeveer 30% van alle websites maken gebruik van dit betrouwbare content managementsysteem (CMS). Wordpress biedt eindeloze mogelijkheden, van een portfolio tot uitgebreide webshop. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om je website gemakkelijk zelf aan te passen.

Met het gebruiksvriendelijke content managementsysteem Wordpress kun je na oplevering kun je website gemakkelijk zelf aanpassen. Zo kun je in een handomdraai artikelen, pagina’s producten of nieuwsberichten toevoegen. Ik lever een handleiding bij je website, zo word je snel wegwijs in Wordpress. Dit maakt het nog gemakkelijker om je website zelf aan te passen.

Jaa, dit is mogelijk. Pagina’s, blogs en nieuwsberichten kun je eenvoudig zelf toevoegen aan je website. Voor andere aanpassingen kun je contact met mij opnemen. Ik help je hier graag bij!

Visuele identiteit

Ja, bij iedere opdracht zijn minimaal twee correctierondes inbegrepen. Je kunt op het voorstel en uitingen feedback geven. Vervolgens verwerk in jouw feedback en adviseer ik waar nodig. Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Een van de meest gestelde vragen, en lastig om te beantwoorden. De prijs is erg afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal benodigde uitingen. Ik kan de kosten het beste inschatten op basis van jouw wensen. Ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact op.

Je krijgt de volledige rechten over het ontworpen logo zodra de betalingen voldaan zijn. Betalingen vinden meestal plaats in twee termijnen. Het logo is hierna jouw eigendom. Geen addertjes onder het gras of plotseling bijkomende kosten.

Voor digitaal gebruik van je logo ontvang je JPG, PNG en eventueel SVG-bestanden. Voor drukwerk ontvang je een EPS-bestand (of Adobe Illustrator). Deze EPS-bestanden zijn oneindig schaalbaar en zullen dus altijd scherp zijn. Voor het aanvragen van overige bestandsformaten kun je altijd contact met mij opnemen.

Ja, dit is mogelijk. Ik werk samen met een drukkerij. Zij leveren hoogwaardige kwaliteit drukwerk, met keuze uit veel verschillende papiersoorten en afwerkingen. Ik adviseer je graag. Drukwerk wordt binnen 4 werkdagen thuis bij je geleverd. Wanneer je het ontwerp bij een drukkerij naar keuze wilt laten drukken lever ik de drukklare PDF aan.

Overige vragen

Jazeker, ik werk voor opdrachtgevers door heel Nederland. We kunnen telefonisch contact hebben of via e-mail, Skype/ Google Hangout en andere communicatiemiddelen. Ik denk hierin graag met je mee!

Dat kan zeker! Mijn dienstverlening aan particulieren is gelijk aan die ik lever aan zakelijke klanten. Dus geen zorgen wanneer je (nog) niet bij de KVK staat ingeschreven. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maak een vlammende start 🚀

Raak jouw klanten met een website of identeit die volledig aansluit bij jouw onderneming. Word gevonden en zichtbaar, zo breid je jouw klantenportefeuille uit. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ik wil een offerte