Webshop

Een webshop laten maken in Eindhoven, zo stijgt je (online)omzet.

Je hoeft geen bedrijfsreus te zijn om een webshop te starten. Jaar na jaar stijgen de e-commerce cijfers: mensen kopen vaker online en de markt is nog lang niet verzadigd. Ook als je een lokale of kleine onderneming bent, werkt het laten maken van een webshop in jouw voordeel. Als Eindhovense zzp’er help ik je hier graag bij!

Het grote voordeel van een webshop is flexibiliteit: jouw klanten kunnen dag en nacht bestellen en zoveel of zo weinig tijd nemen als ze wensen om doorheen jouw assortiment te gaan. Verder zorgt een webshop voor snellere communicatie: je kan snel inspelen op promoties en jouw klanten sneller op de hoogte brengen van nieuwe producten.

Heb je al een fysieke zaak?

Ook dan is een webshop een goed idee. Het grote voordeel van een webshop is dat je naast de verkoop in jouw fysieke zaak extra klanten kan aantrekken. In jouw zaak hou je rekening met klanten die de producten graag aanraken en passen. Deze klanten houden bovendien nog van persoonlijk advies, face-to-face. Dit is typerend voor een lokale onderneming.

Een webshop zorgt voor een grote zichtbaarheid online en brengt jou als lokale ondernemer in huiskamers die veel verder zijn dan, zeg maar, Eindhoven. Hierdoor trek je andere klanten aan, klanten die jou online vinden en die anders nooit voorbij jouw winkel zouden komen gewoon omdat ze er te ver af wonen. Ook met hen kan je een relatie opbouwen nu je toegang hebt tot meer communicatiemiddelen: nieuwsbrieven, e-mail, online advertenties… noem maar op.

Hoe help ik je dan?

Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan en een webshop in elkaar boksen, maar je kan de webshop ook laten maken. Ik denk graag actief met je mee om de perfecte webshop, passend bij jouw bedrijf te ontwerpen. Zo hou jij meer tijd over voor het echte ondernemen.

Ik werk graag samen met lokale en kleine ondernemingen, zo kunnen we optimaal met elkaar communiceren en kan ik snel inspelen op de noden die je hebt. Elk bedrijf is anders dus geldt ook dat geen enkele webshop er hetzelfde kan uitzien. Daarom ga ik niet voor “standaard”, maar denk ik met jou mee over het doel dat je wil bereiken. Op basis van onze gesprekken en wat jij voor ogen hebt, pas ik mijn praktische en technische kennis toe en ontwerp ik voor jou de ideale webshop. Gaandeweg geef ik jou ook hier en daar tips mee hoe je de conversie van je webshop kan verhogen, bijvoorbeeld.

Als Brabantse zzp’er uit Eindhoven geef ik zelf ook de voorkeur aan het maken van webshops voor kleine, lokale en startende ondernemingen. Ik werk dagelijks samen met kleine ondernemingen en starters. Het bouwen van een webshop voor een kleine onderneming vergt een iets andere opbouw dan voor grote reuzen omdat je het lokale aspect niet uit het oog mag verliezen en daar schenk ik zoveel mogelijk aandacht aan.

Weinig onderhoud

Je verwacht misschien dat je jezelf nog meer werk op de hals haalt dan je al hebt, maar dat zou nog wel eens goed kunnen meevallen! Wanneer je beslist om jouw webshop te laten maken, kan je ervan uitgaan dat deze gebruiksvriendelijk zal zijn, zowel voor de klant die hem bezoekt als voor jou. Vanzelfsprekend begeleid ik jou hierbij.

Ook voor verdere begeleiding kan je bij mij terecht. Merk je bijvoorbeeld dat de conversie niet is wat ze hoort te zijn dan kunnen we samen op onderzoek gaan en aanpassingen doen, maar ook voor andere vragen kan je bij mij terecht.

Een webshop laten maken in Eindhoven?

Heb je de knoop doorgehakt en wil je jouw webshop laten maken? Neem dan zeker contact op dan stuur ik je een offerte op maat.

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.