Webdesign

Kleine onderneming of starter in Eindhoven?

Je bent een kleine, startende of lokale ondernemer en wil jouw zaak graag doen opvallen. Jezelf onderscheiden van de rest. Als freelance webdesigner begrijp ik al te goed wat er door je heen gaat wanneer je deze zin leest: de concurrentie is moordend en dan hebben we het nog niet over de grote jongens gehad. Niet enkel offline, maar ook online is het noodzakelijk om je te kunnen onderscheiden van de rest.

Ik neem deze zorg uit handen, hier kan je jouw website laten maken. Ik ontwikkel een website die volledig aansluit bij jouw identiteit. Zo ben je goed vindbaar en val je op. Als resultaat groei je online en breidt jouw klantenportefeuille uit. Geen kopzorgen voor jou en zo kan je offline doen waar je goed in bent: ondernemen.

Van webdesign tot een volledig werkende website

Je bent gebaat bij een moderne website met een strak design. Goed webdesign zorgt niet enkel voor een website die opvalt: het zorgt voor conversie en biedt een aangename online plek waardoor gebruikers langer op jouw pagina blijven. Verder zorg ik er ook voor dat iedereen zijn weg vindt op de pagina.

Of je nu een webshop, portfolio of bedrijfswebsite wenst, ik ontwerp ze met de nodige aandacht voor jouw wensen. Elke website is een stukje maatwerk, tot in de puntjes uitgewerkt. Ik zorg in overleg met jou voor een goed ontwerp en een duidelijke structuur. Immers: hoe duidelijker deze zijn, hoe meer enthousiaste bezoekers en hoe meer klanten je eraan zal overhouden.

Heb je een zeer specifieke doelgroep? Ook daar kan rekening mee gehouden worden wat het webdesign betreft. Ik denk graag met jou mee. Webdesign voor een kleine onderneming vergt vaak een andere aanpak dan voor de “grote reuzen” en laat dat eerste nu net zijn waar ik dagelijks mee bezig ben.

Van een blanco pagina naar jouw droomsite

Jij en ik, wij gaan samen aan de slag en starten de weg naar jouw ideale website. Enerzijds verwerk ik alle informatie, inzichten en ideeën uit onze gesprekken, anderzijds analyseer ik grondig de huidige stand van zaken. Hieruit ontwikkel ik een visueel concept, de basis voor het webdesign. In dit concept laat ik je zien wat het beste aansluit bij jouw onderneming en doelgroep. Vanzelfsprekend sluit dit aan bij het concept en webdesign van de eerder gevormde of aangeleverde huisstijlelementen.

Daarna volgt de praktische kant van mijn werk en verwerk ik het concept tot een kant-en-klare website die ik aan een grondige testfase onderwerp.

Ondersteuning op lange termijn

Een website kan er “klaar” uitzien, maar eigenlijk is deze nooit af. Op langere termijn is het belangrijk om na te gaan of er nog verbeteringen kunnen aangebracht worden en of de conversie je nastreeft wel bereikt wordt. Ook bij dit proces laat ik jou niet in de steek en sta ik paraat wat opvolging betreft.

Webdesign op z’n Brabants

Als zzp’er met een degelijke portie Brabantse nuchterheid werk ik dagelijks voor kleine, startende en lokale ondernemers in Eindhoven en omgeving. Dit zorgt voor heldere communicatie in een taal die jij begrijpt en een samenwerking met een fijne sfeer. Een samenwerking die écht iets oplevert. Gedurende het hele proces denk ik graag met je mee over alle middelen die jouw onderneming laten opvallen en groeien.

Ook na het opleveren van de website blijf ik betrokken voor vragen en help ik je graag om (online) verder te groeien.

Het belang van een actuele website

Actualiteit en kwaliteit van content worden steeds belangrijker. Daarom maken alle websites die ik oplever gebruik van een flexibel en betrouwbaar Content Management Systeem dat ingericht is op de wensen en behoeftes van jouw onderneming. Zo blijft jouw website up-to-date met een minimale inspanning.

Samen aan de slag!

Ben je op zoek naar iemand uit de omgeving van Eindhoven gespecialiseerd in webdesign en wil je graag een nieuwe website starten als kleine, startende of lokale ondernemer? Neem dan contact met mij op. 

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.