Ideeënmaker, visueel ontwerper en internetvormgever.

Wat ik het liefste doe?

Mensen helpen hun verhaal te vertellen en dat verhaal in een sterk beeld neer te zetten.

Hey! Leuk dat je hier komt kijken. Ik ben Kaspar Daamen, ik noem mezelf ook wel een ideeënmaker, visueel ontwerper en internetvormgever.

Helder, krachtig en een eigen identiteit dat is waar ik voor sta. Ik zorg ervoor dat je opvalt. Met mijn achtergrond in (creatieve) technologie en visueel ontwerp bouw ik dagelijks aan toffe websites en huisstijlen die opvallen en de beoogde doelen behalen. Ik denk graag met je mee over hoe je jouw onderneming zo goed mogelijk kunnen visualiseren op een manier die bij je past.

HOE IK DAT GA DOEN?

Door goed naar je te luisteren, vertaal ik jouw wensen naar een geslaagd resultaat.

Wat is je doel? Waar wil je naartoe?

Hier gaan we samen naar op zoek: Ik denk met je mee om dit doel te bereiken en vind antwoorden op je vragen. Ik luister naar je wensen en vertaal ze naar de visuele identiteit die bij je past.

Met een passend advies en de juiste middelen bouwen we samen aan je onderneming. Waar nodig werk ik hierbij samen met een netwerk van creatieve vormgevers en tekstschrijvers om jouw wensen en verwachtingen nog beter te realiseren.

Het eindresultaat? Een krachtige visuele identiteit die bij je past, opvalt en de beoogde doelen behaalt. Met alle effectieve middelen voor jouw onderneming.

Samen komen we verder! Ik heb gewerkt voor de volgende opdrachtgevers:

Klanten:

Nieuwsgierig geworden? Bekijk mijn CV hier

Wat kan ik voor je kan betekenen?

Ben je op zoek naar een aansprekende huisstijl? Wil je een website met een pakkende uitstraling voor je (startende) onderneming? Wil je je huidige communicatie aanscherpen? Of heb je enkel promotiemateriaal nodig? Ik help je hier graag bij!

Neem contact op