WordPress website onderhoud

Wat is WordPress website onderhoud?

In topconditie blijf je door gezond te eten en wekelijks naar de sportschool te gaan. Dit geldt in principe ook voor jouw WordPress website. Door regelmatig je WordPress website te laten onderhouden zorg je ervoor dat hij snel, veilig en up-to-date blijf.

Voorkom veiligheidsrisico’s

Regelmatig komen er updates voor het systeem waarop je website draait en eventuele plug-ins. Deze zorgen voor nieuwe mogelijkheden op je website. Maar dat niet alleen. Ook zorgen deze updates ervoor dat er bepaalde lekken en gebreken opgelost worden. Een WordPress website krijgt namelijk continu te maken met aanvallen van buitenaf. Door WordPress website onderhoud van Kaspar blijft jouw website veilig en is er minder kans dat deze gehackt zal worden.

Extra veiligheid

Veiligheidsupdates en het minitoren van jouw website zorgt dus voor een veilige Wordpess website. Daarnaast worden er slimme software geĂŻnstalleerd die 24/7 je website in de gaten houden. Daardoor is jouw website extra beveiligd. Deze beveiligingsmaatregelen maken het nog lastiger om jouw website binnen te dringen.

Voorkom verloren WordPress data met een back-up

Wanneer je website vastloopt, wordt aangevallen of op welke manier dan ook beschadigd, is het verstandig om een back-up te hebben. Zo beschik je altijd over een recente versie van je website, die je terug kunt (laten) zetten op je domeinnaam. Het WordPress onderhoudspakket dat ik aanbied zorgt voor een wekelijkse back-up van je website. Deze back-up wordt veilig opgeslagen in de cloud*, en is op ieder moment terug te zetten.

WordPress website onderhoud: Wat is er inbegrepen?

Het WordPress websiteonderhoudspakket zit bordenvol met slimme functionaliteiten, tools en zorgt voor een wekelijkse back-up. Zo voorkom je dat er data verloren gaat en ben je altijd beschermt tegen veiligheidsrisico’s. Het website onderhoud wordt ieder kwartaal uitgevoerd. Je ontvangt jaarlijks (tijdens verlenging) een update met betrekking tot alle uitgevoerde acties.

  • Wekelijkse back-up, inclusief opslag* (automatisch)
  • Controle op fouten en updates voor browserondersteuning
  • Updates systeem en extensies (plug-ins), 2 tot 4 keer per jaar
  • Premium firewall
  • Dagelijkse spam/Malware control
  • SEO updates
  • Pagina controles
  • Antwoord op je WordPress vragen
  • Oplossen technische problemen.
  • Kleine aanpassingen, zoals het toevoegen van een nieuwe afbeelding (tot 1 uur per maand).

*Opslag ruimte is inbegrepen voor websites tot 800MB, voor websites groter dan 800MB wordt een toeslag in rekening gebracht.

Wat kost het om mijn WordPress website te laten onderhouden?

De kosten voor een WordPress websiteonderhoudspakket, zoals hierboven omschreven, bedragen €280 per jaar. Onderhoud wordt voor dit bedrag ieder kwartaal uitgevoerd. Daarnaast bied ik ook onderhoudspakketten op maat aan.

Een onderhoudspakket gemaakt voor jouw website?

Niet ieder website is hetzelfde, sterker nog, ieder website is totaal anders. Het WordPress onderhoudspakket is (in bijna alle gevallen) geschikt voor kleine tot middelgrote ondernemers voor WordPress websites en webshops. Heb je andere wensen? Of wil je weten wat het beste aansluit bij jouw website? Neem contact met mij op. Ik adviseer je graag.

Ga ook jij ook voor een veilige en stabiele website?

Wil je indringers buiten houden, geen data verliezen en ervoor zorgen dat jouw website altijd online blijft? Kies er dan voor om je WordPress website te laten onderhouden. Neem contact op voor het afsluiten van een onderhoudspakket.

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.