WordPress webdevelopment

Je bent zzp’er, ontwerper of art-director in regio Eindhoven en bent op zoek naar iemand uit de buurt die jouw webontwerp kan ontwikkelen tot een volledig werkende WordPress site. Door een lokale samenwerking is dit in no time gebeurd en kan je bovendien al je specifieke wensen snel duidelijk maken. Ik verzorg jouw website ontwikkeling in Eindhoven: we zullen al snel op dezelfde golflengte zitten. Hier vind je er alvast meer over.

WordPress en WooCommerce op maat

Elke website en elke ondernemer is anders: de ene is meer gericht op blogs schrijven, de andere vraagt om een webshop met alles erop en eraan. Net omwille van deze eigenheid is het raadzaam om je WordPress website, aangevuld met WooCommerce voor een webshop, op maat te laten ontwikkelen.

De voordelen van een WordPress website

WordPress blijft een van de koplopers onder de opensourcesoftware en dat is helemaal terecht. Het is één van de meest uitgebreide – en tegelijkertijd meest voordelige – oplossingen om een website te starten en bijgevolg laagdrempelig voor elke ondernemer, groot of klein. De software is helemaal gratis, met enkel de kosten van de hosting en de ontwikkelingskosten voor de website op basis van jouw aangeleverde ontwerp heb je al voor een klein jaarlijks bedrag een goed draaiende website.

Mede door de makkelijke installatie en het eenvoudige beheer is WordPress erg gebruiksvriendelijk en bovendien is het volledig te personaliseren naar jouw wens. Een extra troef aan een WordPress website is dat er heel wat plug-ins beschikbaar zijn om de SEO op jouw site te optimaliseren waardoor je weer extra bezoekers kan aantrekken via de zoekresultaten in zoekmachines.

WordPress webdevelopment Eindhoven: wat mag je verwachten?

Bij mij is jouw WordPress webdevelopment in goede handen. De websites die ik ontwikkel zijn volledig responsive. Dat betekent dat ze werken in alle moderne browsers en mooi vormgegeven zijn op elk schermformaat van mobiel tot desktop.

Ik luister naar jouw wensen en vertaal jouw webontwerp naar de perfecte code, met alle nodige functionaliteiten, maar wel zonder overbodige functies. Zo behoud je perfect het overzicht en is het CMS makkelijk in gebruik.

WordPress webdevelopment met eindeloze mogelijkheden

Heb je een gek idee of een webontwerp dat voor jou onmogelijk te realiseren lijkt? Ik geloof erin dat niets onmogelijk is: leg jouw idee aan me voor en ik daag mezelf uit om voor jou de meest creatieve of beste oplossing te vinden. Wanneer je jouw eigen ontwerp aanlevert, zorg ik ervoor dat deze volledig ontwikkeld wordt tot de WordPress website of de webshop die jij voor ogen hebt. Hierbij probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met jouw wensen. Eventuele aanpassingen gebeuren steeds in overleg.

Niets dan voordelen

Goed webdevelopment geeft enkel voordelen waarvan het grootste voordeel de goed vindbare website is. Door onder andere de implementatie van technische optimalisaties wordt jouw website beter weergegeven in de zoekresultaten.

Verder wil ik jou een goede service bieden die zich vertaalt in een eenvoudige werkwijze, zowel voor zzp’ers, ontwerpers en art-directors. Ik probeer het proces zo eenvoudig mogelijk te maken door te zorgen voor een heldere communicatie vanaf ons eerste contact tot aan de laatste klik bij het ontwikkelen van de website.  Je kan het volledige proces van ontwikkeling van de website in de gaten houden via een link die ik jou bezorg. Om het makkelijk te maken voor jouw klant ontvang je bovendien ook nog een whitelabel handleiding die je aan hem/haar kan bezorgen.

Jouw webontwerp volledig uitgewerkt?

Heb je het webontwerp klaar en wil je het graag volledig laten uitwerken dan kan je op me rekenen. Heb je nog vragen in verband met de uiteindelijke uitwerking of is er iets waar je graag op voorhand nog even met mij overlegt, neem dan zeker contact op en ik help je graag verder. Kies voor WordPress webdevelopment Eindhoven. Samen werken we de perfecte website uit.

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.