Vacht in Vorm

Vacht in Vorm is een hondentrimsalon en verzorgt daarnaast workshops voor het trimmen van honden. Vacht in Vorm leert je op een speelse manier de vacht van je viervoeter kennen. Ik ontwikkelde een visuele identiteit en website voor Vacht in Vorm. In de visuele identiteit en website staat het uitgangspunt ‘Not for boring dogs’ centraal. Een ‘aaibare’ en speelse look and feel, met een persoonlijke uitstraling. 

Direct naar: Visuele identiteit   Website

Visuele identiteit

Zachte en persoonlijke uitstraling

Het ronde logo met de honden illustratie zorgt voor een speelse en vriendelijke uitstraling. De kleuren dragen bij aan een rustig en zacht gevoel. De patronen en handgetekende pijlen maken de visuele identiteit persoonlijk. Dit sluit aan bij de kernwaarden van Vacht in Vorm.

 

Webdesign

Een altijd actuele ‘aaibare’ website 

De (one-pager) website draagt bij aan het speelse en zacht gevoel. Een bewegende fotocollage toont recent getrimd honden. Handgeschreven elementen lichten belangrijke content uit, de tips, tekstbalonnen  en bewegende patronen zorgen voor een persoonlijk en ‘aaibaar’ gevoel. Iedereen wil deze hondentrimsalon toch benaderen!

 

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.