Pradium Vastgoed

Pradium Vastgoed is een snelgroeiend makelaarskantoor in regio Eindhoven. Voor Pradium verzorgde ik de gehele rebranding, voorheen Leuk Huisje. Van visuele identiteit en drukwerk tot aan een compleet nieuwe website met Realworks CRM. De wens was een luxere en benaderbare uitstraling, die beter past bij het hedendaagse aanbod.

Direct naar: Visuele identiteit   Website

Visuele identiteit

Ruimtelijke uitstraling, met luxe details

Het beeldmerk heeft door de ruimte een open uitstraling, de rechte hoeken, de typografie en het kleurenpallet dragen bij aan een luxe uitstraling. De schuine hoeken vormen een modern gebouw, deze komen door de gehele identiteit terug. De typografie in het woordmerk is modern en goed leesbaar, dit laat de merknaam opvallen. 

Website

Makelaars website met Realworks CRM

Het webdesign sluit met zijn schuine lijnen naadloos aan bij de visuele identiteit en de uitgangspunten. Subtiele scroll interacties dragen bij aan het ruimtelijke gevoel. De website beschikt over een Realworks API koppeling. Deze synchroniseert automatisch alle woningen uit het CRM met de website. De pagina van iedere woning toont bovenaan direct alle specificaties, plattegronden en de locatie. Zo hebben woningzoekende snel alle informatie gevonden die zij zoeken. 

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.