Webdesign Eindhoven

Website laten maken in Eindhoven

Wil je een unieke en winstgevende website laten maken in Eindhoven? Als freelancer webdesigner ontwikkel ik professionele bedrijfswebsites voor kleine en lokale ondernemers. De service die ik verleen, is met name gericht op Brabantse ondernemers, die van hun (lokale) bedrijf een online succes willen maken. 

Door de juiste mix aan marketingkanalen in te zetten, kan een lokale ondernemer veel meer potenti√ęle klanten bereiken. Veel ondernemers zijn zich namelijk niet bewust dat een steeds groter deel van hun klanten eerst online op onderzoek uitgaat, voordat ze naar de fysieke winkel gaan om daadwerkelijk het desbetreffende product te kopen.¬†

Website laten maken in regio Eindhoven

Het ontwikkelen van een bedrijfswebsite is én blijft maatwerk. Als lokale ondernemer uit Eindhoven wil je dus ook niet direct bij Jan en alleman een nieuwe website laten maken. 

Daarom vind ik bij nieuwe klanten belangrijk om vooraf een kort intakegesprek te plannen. Dit geeft mij een beter beeld van je persoonlijke wensen op het gebied van webdesign en WordPress onderhoud. 

Tijdens mijn creatieve proces kan ik vervolgens een unieke bedrijfswebsite maken, waarmee je gegarandeerd opvalt tussen de lokale concurrentie. Verder zorg ik dat de huisstijl van je bedrijf duidelijk in rest van het design is terug te zien. 

Mocht je nog helemaal geen visuele identiteit of logo voor je bedrijf hebben? Dankzij mijn ervaring op dit gebied kan ik je hier gegarandeerd mee op weg helpen! 

Bekijk het project: Heren van Eindhoven

Speel in op de wensen en behoeften van je klanten

Daarnaast zorg ik dat missie en visie van je bedrijf zijn verankerd in de huisstijl, waarbij de lay-out van de website overzichtelijk blijft. Uiteindelijk zorg ik dat elke nieuwe website of webshop de ideale gelegenheid schept, om je potenti√ęle klanten wat extra informatie te geven.¬†

Zo kunnen bezoekers van je website in één oogopslag zien, of het achterliggende gedachtegoed van je bedrijf ook daadwerkelijk past bij hun persoonlijke wensen en behoefte. Andere punten die bij het laten maken van een compleet nieuwe bedrijfswebsite aanbod komen zijn bijvoorbeeld:

Mobielvriendelijke lay-out

Steeds meer internetgebruikers gebruiken hun tablet of smartphone om rond te surfen op internet. Een mobielvriendelijke lay-out zorgt ervoor dat bezoekers van je website moeiteloos kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn. Op de lange termijn zal dit ongetwijfeld de beleving en de tevredenheid van alle toekomstige websitebezoekers verbeteren. 

Een bijkomend effect hiervan is dat bezoekers eerder geneigd zijn, om meerdere pagina’s te bekijken en dus ook langer op je website door te brengen. Bij responsive webdesign wordt elke weergave automatisch aan het beeldscherm van de bezoeker aangepast.

Websitebezoekers die langer op een productpagina blijven rondhangen, gaan doorgaans eerder over tot het daadwerkelijk kopen van desbetreffend product. Een mobielvriendelijke lay-out gecombineerd met een flinke dosis website optimalisatie, zal de conversieratio van je website binnen no-time verbeteren.

SEO optimalisatie

De meeste websites en webshops van lokale bedrijven krijgen niet of nauwelijks bezoekers vanuit Google. Een belangrijke reden hiervoor is dat deze bedrijven simpelweg geen SEO strategie gebruiken om hun pagina’s te optimaliseren voor zoekmachines zoals Google en Yahoo.

Voor lokale ondernemers uit omgeving Eindhoven is het daarom van groot belang dat de SEO strategie van hun website op orde is. Zo blijft hun bedrijfswebsite goed vindbaar in de resultaten van zoekmachines. 

SEO optimalisatie wordt nog altijd onderschat door lokale ondernemers omdat ze dit in het verleden ook nooit nodig hebben gehad. Echter in het digitale tijdperk waarin we momenteel leven, kan het toepassen van lokale SEO een cruciaal verschil maken voor lokale ondernemers. 

Bovendien is Eindhoven een relatief grote stad, waardoor de kans op lokale concurrenten behoorlijk groot is. Zodra de SEO van jouw bedrijfswebsite geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, dan zul je de lokale concurrentie binnen no-time voorbij schieten in de resultaten van Google en Yahoo.  Lees meer over website optimalisatie

Bekijk het project: Spoor390

De kracht van WordPress webdesign

Veel lokale bedrijven en zelfstandig ondernemers uit de omgeving Eindhoven laten tegenwoordig een professionele WordPress website maken. WordPress wordt wereldwijs door zowel grote multinationals, als lokale ondernemers gebruikt om hun bedrijfswebsite te onderhouden. 

Ook het gebruik van WordPress is kosteloos voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers. Dankzij de gebruiksvriendelijke software van WordPress, kan vrijwel iedereen een bedrijfswebsite beheren en onderhouden. 

Als beheerder kun je bijvoorbeeld al binnen enkele muisklikken een blogbericht plaatsen, afbeeldingen uploaden en menu’s wijzigen. Verder kun je meerdere gebruikers aanmaken, zodat bepaalde onderhoudstaken onderling verdeeld kunnen worden. 

Unieke werkwijze met een vleugje Brabantse nuchterheid

Als professionele webdesigner werk ik dagelijks samen met lokale start-ups en zelfstandig ondernemers uit de omgeving van Eindhoven. Dit leidt doorgaans tot een fijne samenwerking gecombineerd met een vleugje Brabantse nuchterheid. 

Daarom plan ik vooraf een persoonlijk intakegesprek, zodat ik een duidelijk beeld kan vormen van onder andere het design en de lay-out van je toekomstige website. Bovendien weet ik zo altijd zeker dat ik het juiste pad bewandel en komt de klant nooit achter voor verrassingen te staan. 

Het overkoepelde doel van mijn service blijft natuurlijk het online succes van de lokale ondernemers uit Eindhoven vergroten. Ook in de periode nadat je website online staat is het belangrijk dat alles vlekkeloos blijft functioneren. 

Achteraf plan ik daarom altijd en feedback moment in, om te controleren of het design van de website ergens nog verbeterd kan worden. Daarnaast kan ik aanvullend advies geven, zodat ook de SEO optimalisatie van de website up-to-date blijft.

Meer weten?

Als ondernemer wil je natuurlijk alleen het allerbeste aan je potenti√ęle klanten presenteren. Een unieke bedrijfswebsite laten maken, beheren en voorzien van interessante content is hiermee een belangrijke taak voor elk lokaal bedrijf.¬†

Ben je toevallig lokale ondernemer in de regio Eindhoven en wil je binnenkort een unieke website laten maken voor je bedrijf? Aarzel dan niet en neem vooral even contact op! 

Kaspar Daamen

Vragen? Of direct van start?

Weten wat ik jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met mij op. Dan voorzie ik je van passend advies en een offerte op maat.