Blijf thuis, open je deuren online

We bevinden ons momenteel in een bijzondere situatie. De maatregelen die vanwege het coronavirus worden genomen zorgen ervoor dat we anders naar onszelf en de dagelijkse gang van zaken kijken.

Voor jou als ondernemer is het ook best uitdagend geworden. Winkels en horecagelegenheden zijn gesloten en het gevolg daarvan is ook jou niet ontgaan.

Inkomsten verdampen, en dat heeft impact. Het is, zeker nu, belangrijker dan ooit om een beroep te doen op je creatieve ondernemersgeest om te kunnen blijven doen wat je het liefste doet: ondernemen.

Ik wil je hierbij helpen. Hoe? Met het online aanbieden van je producten en diensten.

Digitale oplossingen voor ondernemers

Met een webshop, slim formulier of andere digitale oplossingen kun je jouw verkoop online voortzetten en zelfs een flinke boost geven.

Maatwerk en snel handelen zijn nu belangrijker dan ooit.

Daarom realiseer ik binnen enkele dagen een passende oplossing voor jou die naadloos aansluit bij je onderneming. Door deze nieuwe manier van werken kan het sneller en… tegen gereduceerd tarief.

Bereik je klanten ook online

Zodra we jouw nieuwe digitale verkoopkanaal gerealiseerd hebben, dan is het tijd om dit in de markt te zetten.

Ten eerste, je wilt je klanten op de hoogte brengen van jouw splinternieuwe verkoopkanaal. Daarnaast wil je ook dat zoveel mogelijk mensen je online weten te vinden. Ik adviseer je over de aanpak, slimme betaaloplossingen en over de promotie.

Zodat klanten die nieuwe digitale deur er snel weer uitlopen bij je. 😉

Neem vrijblijvend contact op zodat ik je van passend advies kan voorzien voor het online aanbieden van je producten of diensten.

Neem contact op

Stuur een app’je

Stay home 🏠, stay safe, stay healthy.

PS: Hier werk ik momenteel aan

Bekijk alles